Słodki wtorek. Desery lodowe (owocowy, likierowy, orzechowy i ciasteczkowy)
Gotował: Paweł Buras i Patryk Buras, Cukiernia „Kalinka” Składniki: Lody śmietankowe (baza) Mleko 3,2 proc. - 250 ml. Śmietanka 36 ...
Gotował: Paweł Buras i Patryk Buras, Cukiernia „Kalinka” Składniki: Lody śmietankowe (baza) Mleko 3,2 proc. - 250 ml. Śmietanka 36 ...
Gotowała : Dorota Wawrzycka - dietetyk, specjalista żywienia klinicznego, weganka Składniki: Sałatka tabule Tofu 1 kostka Kasza bulgur 2 woreczki ...
Gotował: Konrad Stokowiec, szef Restauracji Willi Hueta. Składniki: Śledzie solone 30 dkg. Ogórki małosolne 2 szt. Jabłko słodkie twarde ½ ...
Duet polędwic z batatami, camembertem panierowanym orzechami włoskimi z sosem jeżynowo-truskawkowym gotował: Mirosław Ciołak- Polska Inicjatywa Kulinarna, szef Restauracji Hotelu ...
Pierś z kaczki na dwa sposoby z puree z selera i białej czekolady podana z musem jabłkowym gotował: Michał Markowicz ...
Gotował: Paweł Ptaś, szef kuchni Restauracji Monte Carlo Składniki: jajka szt.2 mleko 1l mąka pszenna dwie szklanki olej twaróg półtłusty ...
Gotowały: Anna Tybinkowska i Karolina Olejarz - zwolenniczki kuchni wegańskiej i wegetariańskiej, które przygotowały zupę curry oraz carpaccio. Składniki: Zupa ...
W wakacje, od poniedziałku do piątku, zapraszamy Państwa do „Letniej kuchni Radia Kielce”. Każdy dzień tygodnia to inna tematyka: wegańskie ...
Łukasz Wasik, drugi szef Restauracji Żółty słoń przygotował: łososia panierowanego w białym sezamie z makaronem somen i kapustką pak choi ...
W wakacje, od poniedziałku do piątku, zapraszamy Państwa do „Letniej kuchni Radia Kielce”. Każdy dzień tygodnia to inna tematyka: wegańskie ...
Radio Kielce - największe radio w regionie świętokrzyskim.
ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce
tel. 41 368 12 00
fax. 41 344 65 44
radio@radiokielce.pl
101,4 MHz Świętokrzyskie
90,4 MHz Kielce
100,0 MHz Włoszczowa
215,072 MHz / KANAŁ 10D