Mięsny czwartek. Smażony bekon z panierowaną kaszanką, puree pietruszkowo-orzechowym podane z sałatą z korniszonów
Michał Markowicz - Polska Inicjatywa Kulinarna, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach, zaserwował smażony bekon z panierowaną kaszanką, puree pietruszkowo-orzechowym ...
 M10D 215,072 MHz                    Zadzwoń do studia 41 200 20 20
 M10D 215,072 MHz                    Zadzwoń do studia 41 200 20 20           
  
 
![Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa [PRZEPIS] - Radio Kielce 07.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa / Anna Kwapisz / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/letnia-kuchnia-radia-kielce-kosmiczna-sroda-22-121422-350x250.jpg)

![Letnia kuchnia Radia Kielce. Wegański poniedziałek [PRZEPIS] - Radio Kielce 05.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Wegański poniedziałek / Anna Kwapisz / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/dsc8716-111941-350x250.jpg)

![Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka [PRZEPIS] - Radio Kielce 02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/dsc8626-120634-350x250.jpg)

![Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa [PRZEPIS] - Radio Kielce 30.06.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/06/dsc8427-112819-350x250.jpg)

 
  
 
