Mięsny czwartek. Smażony bekon z panierowaną kaszanką, puree pietruszkowo-orzechowym podane z sałatą z korniszonów
Michał Markowicz - Polska Inicjatywa Kulinarna, Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach, zaserwował smażony bekon z panierowaną kaszanką, puree pietruszkowo-orzechowym ...


![Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa [PRZEPIS] - Radio Kielce 07.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Kosmiczna środa / Anna Kwapisz / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/letnia-kuchnia-radia-kielce-kosmiczna-sroda-22-121422-350x250.jpg)

![Jak nauczyć dziecko pływać w wakacje? [POSŁUCHAJ] - Radio Kielce 03.07.2021. Łopuszno. Oddanie do użytku basenów letnich / Jarosław Kubalski / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/a11-170112-350x250.jpeg)



![Letnia kuchnia Radia Kielce. Wegański poniedziałek [PRZEPIS] - Radio Kielce 05.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Wegański poniedziałek / Anna Kwapisz / Radio Kielce](https://radiokielce.pl/wp-content/uploads/2021/07/dsc8716-111941-350x250.jpg)


