piątek, 6 czerwca 2025
101,4 MHz | 90,4 Kielce | 100,00 MHz Włoszczowa  dab logo M10D 215,072 MHz                    Zadzwoń do studia 41 200 20 20          
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce

Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka [PRZEPIS]

Magdalena Sitek
2021-07-02 15:18
2 min. czytania
A A
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce

02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce

Udostępnij na FacebookUdostępnij na TwitterEmail

W wakacje, od poniedziałku do piątku, zapraszamy Państwa do „Letniej kuchni Radia Kielce”.

Czytaj również

Koncert Zuzy Wiśniewskiej w Radiu Kielce

Koncert Zuzy Wiśniewskiej w Radiu Kielce

2025-06-06
Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce” . Gościem audycji jest rektor Uniwersytetu Jana Kochanowskiego prof. Beata Wojciechowska. Na zdjęciu (od lewej): Magdalena Galas-Klusek, Tomek Dudek i Beata Wojciechowska / Fot. Jarosław Kubalski – Radio Kielce

Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce”. Beata Wojciechowska

2025-06-06

Każdy dzień tygodnia to inna tematyka: wegańskie poniedziałki, słodkie wtorki, kosmiczna środa, mięsny czwartek, piątkowa rybka. Potrawy będą przygotowywać znani i lubiani kucharze z województwa świętokrzyskiego. W letniej kuchni Radia Kielce pojawią się także goście oraz liczne niespodzianki. Zapraszamy od poniedziałku do piątku o godz. 10.30.

Dziś gotował dla Państwa Tomasz Zapała z Polskiej Inicjatywy Kulinarnej i Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego, który przygotował: sandacza z patelni podanego na pszenicy okrągło-ziarnistej z suszonymi pomidorami i szpinakiem, musem z zielonego groszku i mięty oraz szparagami na maśle, ozdobionego chipsem ze skóry sandacza.

SKŁADNIKI:

Sandacz świeży 500 gr.

Pszenica okrągło-ziarnista  400 gr.

Pomidory suszone 100 gr.

Świeży szpinak 30 listków

Zielony groszek świeży lub mrożony 300 gr.

Świeża mięta 10 listków

Szparagi zielone-pęczek

Papryka czerwona 60 gr.

Cebula 50 gr.

Masło 50 gr.

Olej

Sól

Pieprz

 

Sposób przygotowania:

SANDACZ

Sandacza dokładnie płuczemy, nacinamy skórę. Na patelni rozgrzewamy mocno olej, następnie go usuwamy i na taką gorącą patelnię układamy kawałki sandacza skórą do dołu.  Smażymy na złoty kolor z obu stron.

PSZENICA

Pszenicę namaczamy na 12 godzin w wodzie. Po tym czasie odcedzamy i gotujemy w osolonej wodzie przez około 1,5 godziny. Ma być lekko twarda. Na patelni rozgrzewamy trochę oleju, podsmażamy na nim drobno pokrojoną cebulkę, dodajemy suszone pomidory i jeszcze chwilę razem dusimy. Dodajemy ugotowaną pszenicę i listki szpinaku. Całość jeszcze przez chwilę podsmażamy, dokładnie mieszając. Na zakończenie dodajemy masło i czekamy, aż się rozpuści. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.

MUS Z ZIELONEGO GROSZKU I MIĘTY

Na patelni rozpuszczamy masło. Wsypujemy groszek i chwilę podsmażamy. Wszystko przekładamy do naczynia, dodajemy listki mięty i blendujemy na gładką masę .

SZPARAGI

Szparagi dokładnie myjemy, odcinamy końcówki, resztę obieramy. Wrzucamy do wrzącej osolonej wody i gotujemy na pół twardo. Po ugotowaniu hartujemy w zimnej wodzie z kostkami lodu. Dzięki temu zachowają świeży zielony kolor. Szparagi przecinamy wzdłuż na pół. W rondlu roztapiamy masło, dodajemy szparagi i czerwoną paprykę pokrojoną w cienkie paski. Chwilę podsmażamy.

CHIPSY ZE SKÓRY SANDACZA

Odcinamy skórę od ryby tak, by nie zostało na niej mięso. Skórę przekładamy na blachę i suszymy w piekarniku około 2-3 godzin w temperaturze 80 stopni.  Po wysuszeniu kroimy skórę na kawałki i smażymy przez krótką chwilę na mocno rozgrzanym oleju.

Sposób podania:

Na środku talerza układamy pszenicę. Na niej umieszczamy dwa kawałki sandacza oraz szparagi. Całość dekorujemy musem z groszku i mięty, oliwą oraz chipsami ze skóry sandacza.

02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Dionizy Krawczyński / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Magdalena Sitek - Radio Kielce i Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Magdalena Sitek – Radio Kielce i Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (po prawej): Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała - Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek - Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce02.07.2021. Letnia kuchnia Radia Kielce. Piątkowa rybka. Na zdjęciu (od lewej): Tomasz Zapała – Polska Inicjatywa Kulinarna oraz Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Magdalena Sitek – Radio Kielce / Aleksandra Bracha / Radio Kielce
Tagi: WAKACJE 2021. Spotkajmy się!Letnia kuchnia Radia KielceRadio Kielce

CZYTAJ RÓWNIEŻ

Koncert Zuzy Wiśniewskiej w Radiu Kielce
WIDEO

Koncert Zuzy Wiśniewskiej w Radiu Kielce

2025-06-06
Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce” . Gościem audycji jest rektor Uniwersytetu Jana Kochanowskiego prof. Beata Wojciechowska. Na zdjęciu (od lewej): Magdalena Galas-Klusek, Tomek Dudek i Beata Wojciechowska / Fot. Jarosław Kubalski – Radio Kielce
MULTIMEDIA

Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce”. Beata Wojciechowska

2025-06-06
01.06.2025. Kielce. Dzień Dziecka z Radiem Kielce / Fot. Wiktor Taszłow - Radio Kielce
MULTIMEDIA

Dzień Dziecka z Radiem Kielce

2025-06-01
Dzień Dziecka z Radiem Kielce [KONKURS]

Dzień Dziecka z Radiem Kielce [KONKURS]

2025-05-30
Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce” . Gościem audycji jest piłkarz ręczny, prezes Związku Piłki Ręcznej w Polsce Sławomir Szmal. Na zdjęciu od lewej Magdalena Galas-Klusek, Tomek Dudek i Sławomir Szmal / Fot. Jarosław Kubalski - Radio Kielce
MULTIMEDIA

Sławomir Szmal – najlepszy piłkarz ręczny na świecie miał być hutnikiem

2025-05-30
Audycja „Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce”. Na zdjęciu: Sabina Jarząbek – lekkoatletka / Fot. Jarosław Kubalski - Radio Kielce
MULTIMEDIA

Sabina Jarząbek – obuwie sportowe zamiast szpilek

2025-05-22
„Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce”. Na zdjęciu (od lewej): Magda Galas-Klusek, Tomek Dudek, Mirosław Bieliński, Teresa Bielińska / Fot. Wiktor Taszłow – Radio Kielce
MULTIMEDIA

Teresa i Mirosław Bielińscy: spełniaj marzenia

2025-05-16
„Dzień Dobry, to Ja! Rozmowy inne niż wszystkie w Radiu Kielce”. Na zdjęciu (od lewej): Magda Galas-Klusek, Tomek Dudek, Ewa Robak / Fot. Wiktor Taszłow - Radio Kielce
MULTIMEDIA

Ewa Robak: dyrygowanie jest formą tańca

2025-05-11
podcasty.radiokielce.pl
folkradio.pl

REGION

Festiwal Wina i Sera

Senioralia w Sandomierzu

Tragiczna akcja. Dziesięć zastępów walczyło z żywiołem

Ronda mają już swoich patronów

OSP w Kostomłotach Drugich powitała swój nowy wóz strażacki

Edyta Jungowska gościem Świętokrzyskiego Festiwalu Literatury

Ochroniarz kontra uczestnicy biesiady w Michniowie

Na kieleckiej Podkarczówce utworzony zostanie nowy zespół szkół

Pioruny, burze i grad. Weekend zapowiada się bardzo źle

Jak w Polsce wykształcono tzw. człowieka sowieckiego?

AKTUALNOŚCI

  • ŚWIĘTOKRZYSKIE
  • POLSKA
  • SPORT
  • KULTURA
  • ZDROWIE
  • CO NA DROGACH
  • ZOOM NA WIEŚ
  • STREFA MUNDURU
  • GALERIE ZDJĘĆ
  • WIDEO
  • POGODA

WIADOMOŚCI LOKALNE

  • KIELCE
  • BUSKO-ZDRÓJ
  • JĘDRZEJÓW
  • KAZIMIERZA-WIELKA
  • KOŃSKIE
  • OPATÓW
  • OSTROWIEC-ŚWIĘTOKRZYSKI
  • PIŃCZÓW
  • SANDOMIERZ
  • SKARŻYSKO-KAMIENNA
  • STARACHOWICE
  • STASZÓW
  • WŁOSZCZOWA

RADIO KIELCE

  • KONTAKT
  • DZIENNIKARZE
  • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
  • RAMÓWKA
  • STUDIO GRAM
  • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • ABONAMENT RTV
  • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
  • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
  • PATRONATY
  • BIP

PORTALE RADIA KIELCE

  • PODCASTY
  • FOLK RADIO
  • PROJEKT PRACA
  • ZOOM NA WIEŚ
  • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
  • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
  • POLACY RATUJĄCYCH ŻYDÓW
logo300

Radio Kielce - największe radio w regionie świętokrzyskim.

ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce

tel. 41 363 05 00

radio@radiokielce.pl

101,4 MHz Świętokrzyskie
90,4 MHz Kielce
100,0 MHz Włoszczowa
215,072 MHz / KANAŁ 10D

OBSERWUJ NASZE PROFILE

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" S.A. 2025.
g-news logo
Brak wyników
Pokaż wszystko
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" SA 2025.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na ich używanie. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony Polityki prywatności.