środa, 30 lipca 2025
101,4 MHz | 90,4 Kielce | 100,00 MHz Włoszczowa  dab logo M10D 215,072 MHz                    Zadzwoń do studia 41 200 20 20          
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce

Jak sobota, to śniadanie w ogrodzie

Stanisław Blinstrub
2018-08-11 08:32
2 min. czytania
A A
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce

Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce

Udostępnij na FacebookUdostępnij na TwitterEmail

„Zupa żniwiarza” oraz „Kasza jaglana z owocami” – takie potrawy zostaną przygotowane podczas sobotniego „Śniadania w Ogrodzie”. Specjalnie dla słuchaczy Radia Kielce potrawy przygotował szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej Bartosz Herbuś. Pomagali mu Lidia Piotrowska i Łukasz Długosz.

Zupa żniwiarza (przepis na 10 osób)

Składniki:

  • 1 młoda kapusta
  • 1 l żuru (zakwasu)
  • 500 g boczku wędzonego
  • 1,5 kg ziemniaków
  • pęczek koperku
  • 2 średnie cebule
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 400g kwaśnej śmietany
  • sól pieprz majeranek

Pokrojone kapustę i ziemniaki gotujemy do miękkości. Następnie przyprawiamy do smaku sola pieprzem i majerankiem. Dodajemy zakwas. I gotujemy. Boczek podsmażamy z cebulką. I dodajemy do zupy. Na koniec zaprawiamy śmietaną 18 proc.

Kasza jaglana z owocami (przepis na 10 osób)

Składniki:

  • 400g kaszy jaglanej
  • 6 l mleka
  • 250g borówki amerykańskiej
  • 250g malin
  • doniczka mięty
  • 125g jeżyn
  • sól
  • 5 łyżek miodu(najlepiej lipowy)
  • cynamon

Kaszę gotujemy w mleku około 15 min w proporcji 1 miarka kaszy 2 miarki mleka. Odstawiamy na kilka minut by odparowała. Wkładamy do miseczek, polewamy miodem i dodajemy surowe owoce. Dekorujemy listkiem mięty.

 

Czytaj również

30.07.2025. Radio Kielce. Rozmowa Dnia. Na zdjęciu: Dawid Lewicki - lider świętokrzyskiej Konfederacji / Fot. Aleksandra Kwaśniewska - Radio Kielce

Dawid Lewicki: żadnemu z tworzących koalicję rządzącą wcześniejsze wybory się nie opłacają

2025-07-30
Potrącenie pieszego

Potrącenie pieszego

2025-07-29

 

W audycji wykorzystano produkty żywnościowe pochodzące od członków Sieci Dziedzictwo Kulinarne Świętokrzyskie:
Boczek wędzony – z Zakładu Wyrobów Wędliniarskich „Nowak” w Wąchocku,
Śmietana – z Jędrzejowskiej Spółdzielni Mleczarskiej w Wodzisławiu,
Miód – z Pasieki Rodzinnej „Prawdziwe Miody” w Kazimierzy Małej,
Pieczywo – z piekarni R. Dobrowolski w Kielcach,
Zakwas, kasza, owoce, warzywa i pozostałe produkty – z P.P.H.U. Bojek Roman i Czesława – gospodarstwo ekologiczne i przetwórnia w Jacentowie oraz sklep z żywnością ekologiczną i tradycyjną w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Dostawcą ww. produktów był Departament Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach.

Jak sobota, to śniadanie w ogrodzie - Radio Kielce 

Informacje o wszystkich członkach Sieci Dziedzictwo Kulinarne Świętokrzyskie znajdą Państwo pod linkiem:

https://www.swietokrzyskie.pro/urzedy/czlonkowie-sieci-dziedzictwo-kulinarne-swietokrzyskie-2/

Zadania związane z Siecią prowadzone są w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach.

 
 
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Tagi: KIELCEśniadanie w ogrodzie

CZYTAJ RÓWNIEŻ

30.07.2025. Radio Kielce. Rozmowa Dnia. Na zdjęciu: Dawid Lewicki - lider świętokrzyskiej Konfederacji / Fot. Aleksandra Kwaśniewska - Radio Kielce
WIDEO

Dawid Lewicki: żadnemu z tworzących koalicję rządzącą wcześniejsze wybory się nie opłacają

2025-07-30
Potrącenie pieszego

Potrącenie pieszego

2025-07-29
Przy kieleckiej bazylice katedralnej obowiązuje nowa organizacja ruchu

Nakręć Kielce!

2025-07-29
Nowa podstawa programowa na lekcjach WF

Nowa podstawa programowa na lekcjach WF

2025-07-29
Chęciny doczekały się swojego hejnału

Chęciny doczekały się swojego hejnału

2025-07-29
Motocyklista ranny w wypadku

Motocyklista ranny w wypadku

2025-07-29
Podzielono pieniądze na budowę i modernizację schronów. Świętokrzyskie w końcu stawki

Podzielono pieniądze na budowę i modernizację schronów. Świętokrzyskie w końcu stawki

2025-07-29
Jedyne takie osiedle w alpejskim stylu pod ochroną konserwatora zabytków

Jedyne takie osiedle w alpejskim stylu pod ochroną konserwatora zabytków

2025-07-29
podcasty.radiokielce.pl
folkradio.pl

REGION

W czwartek pożegnanie wiceministra Szejny

Dawid Lewicki: żadnemu z tworzących koalicję rządzącą wcześniejsze wybory się nie opłacają

Oszuści wyłudzili kolejne oszczędności mieszkańców Świętokrzyskiego

Potrącenie pieszego

Nakręć Kielce!

Nowa podstawa programowa na lekcjach WF

Chęciny doczekały się swojego hejnału

Sandomierscy radni ograniczają budowę masztów telekomunikacyjnych

Motocyklista ranny w wypadku

Podzielono pieniądze na budowę i modernizację schronów. Świętokrzyskie w końcu stawki

AKTUALNOŚCI

  • ŚWIĘTOKRZYSKIE
  • POLSKA
  • SPORT
  • KULTURA
  • ZDROWIE
  • CO NA DROGACH
  • ZOOM NA WIEŚ
  • STREFA MUNDURU
  • GALERIE ZDJĘĆ
  • WIDEO
  • POGODA

WIADOMOŚCI LOKALNE

  • KIELCE
  • BUSKO-ZDRÓJ
  • JĘDRZEJÓW
  • KAZIMIERZA-WIELKA
  • KOŃSKIE
  • OPATÓW
  • OSTROWIEC-ŚWIĘTOKRZYSKI
  • PIŃCZÓW
  • SANDOMIERZ
  • SKARŻYSKO-KAMIENNA
  • STARACHOWICE
  • STASZÓW
  • WŁOSZCZOWA

RADIO KIELCE

  • KONTAKT
  • DZIENNIKARZE
  • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
  • RAMÓWKA
  • STUDIO GRAM
  • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • ABONAMENT RTV
  • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
  • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
  • PATRONATY
  • BIP

PORTALE RADIA KIELCE

  • PODCASTY
  • FOLK RADIO
  • PROJEKT PRACA
  • ZOOM NA WIEŚ
  • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
  • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
  • POLACY RATUJĄCYCH ŻYDÓW
logo300

Radio Kielce - największe radio w regionie świętokrzyskim.

ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce

tel. 41 363 05 00

radio@radiokielce.pl

101,4 MHz Świętokrzyskie
90,4 MHz Kielce
100,0 MHz Włoszczowa
215,072 MHz / KANAŁ 10D

OBSERWUJ NASZE PROFILE

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" S.A. 2025.
g-news logo
Brak wyników
Pokaż wszystko
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • AKTUALNOŚCI
    • INFORMATOR KULTURALNY
    • RECENZJE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
    • ZOOM NA WIEŚ
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" SA 2025.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na ich używanie. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony Polityki prywatności.