czwartek, 18 grudnia 2025
101,4 MHz | 90,4 Kielce | 100,00 MHz Włoszczowa  dab logo M10D 215,072 MHz                    Zadzwoń do studia 41 200 20 20          
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • INDUSTRIA KIELCE
    • KORONA KIELCE
  • KULTURA
    • WIADOMOŚCI
    • RECENZJE RADIA KIELCE
    • REPORTAŻ W RADIU KIELCE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • PODCASTY
    • WIDEO
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • PATRONATY RADIA KIELCE
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • ABONAMENT RTV
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • BIP
Radio Kielce
  • REGION
    • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • WIADOMOŚCI SPORTOWE
    • INDUSTRIA KIELCE
    • KORONA KIELCE
  • KULTURA
    • WIADOMOŚCI
    • RECENZJE RADIA KIELCE
    • REPORTAŻ W RADIU KIELCE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • PODCASTY
    • WIDEO
  • POGODA
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLK RADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE RADIA KIELCE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • PATRONATY RADIA KIELCE
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • ABONAMENT RTV
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • REGULAMIN KONKURSÓW ANTENOWYCH
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • BIP
Brak wyników
Pokaż wszystko
Radio Kielce

Jak sobota, to śniadanie w ogrodzie

Stanisław Blinstrub
2018-08-11 08:32
2 min. czytania
A A
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce

Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce

Udostępnij na FacebookUdostępnij na TwitterEmail

„Zupa żniwiarza” oraz „Kasza jaglana z owocami” – takie potrawy zostaną przygotowane podczas sobotniego „Śniadania w Ogrodzie”. Specjalnie dla słuchaczy Radia Kielce potrawy przygotował szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej Bartosz Herbuś. Pomagali mu Lidia Piotrowska i Łukasz Długosz.

Zupa żniwiarza (przepis na 10 osób)

Składniki:

  • 1 młoda kapusta
  • 1 l żuru (zakwasu)
  • 500 g boczku wędzonego
  • 1,5 kg ziemniaków
  • pęczek koperku
  • 2 średnie cebule
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 400g kwaśnej śmietany
  • sól pieprz majeranek

Pokrojone kapustę i ziemniaki gotujemy do miękkości. Następnie przyprawiamy do smaku sola pieprzem i majerankiem. Dodajemy zakwas. I gotujemy. Boczek podsmażamy z cebulką. I dodajemy do zupy. Na koniec zaprawiamy śmietaną 18 proc.

Kasza jaglana z owocami (przepis na 10 osób)

Składniki:

  • 400g kaszy jaglanej
  • 6 l mleka
  • 250g borówki amerykańskiej
  • 250g malin
  • doniczka mięty
  • 125g jeżyn
  • sól
  • 5 łyżek miodu(najlepiej lipowy)
  • cynamon

Kaszę gotujemy w mleku około 15 min w proporcji 1 miarka kaszy 2 miarki mleka. Odstawiamy na kilka minut by odparowała. Wkładamy do miseczek, polewamy miodem i dodajemy surowe owoce. Dekorujemy listkiem mięty.

 

Czytaj również

Kierująca nie ustąpiła pierwszeństwa. Są poszkodowani

Kierująca nie ustąpiła pierwszeństwa. Są poszkodowani

2025-12-18
Agata Wojda zaskoczona po decyzji rady ws. budżetu

Agata Wojda zaskoczona po decyzji rady ws. budżetu

2025-12-18

 

W audycji wykorzystano produkty żywnościowe pochodzące od członków Sieci Dziedzictwo Kulinarne Świętokrzyskie:
Boczek wędzony – z Zakładu Wyrobów Wędliniarskich „Nowak” w Wąchocku,
Śmietana – z Jędrzejowskiej Spółdzielni Mleczarskiej w Wodzisławiu,
Miód – z Pasieki Rodzinnej „Prawdziwe Miody” w Kazimierzy Małej,
Pieczywo – z piekarni R. Dobrowolski w Kielcach,
Zakwas, kasza, owoce, warzywa i pozostałe produkty – z P.P.H.U. Bojek Roman i Czesława – gospodarstwo ekologiczne i przetwórnia w Jacentowie oraz sklep z żywnością ekologiczną i tradycyjną w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Dostawcą ww. produktów był Departament Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach.

Jak sobota, to śniadanie w ogrodzie - Radio Kielce 

Informacje o wszystkich członkach Sieci Dziedzictwo Kulinarne Świętokrzyskie znajdą Państwo pod linkiem:

https://www.swietokrzyskie.pro/urzedy/czlonkowie-sieci-dziedzictwo-kulinarne-swietokrzyskie-2/

Zadania związane z Siecią prowadzone są w Departamencie Rozwoju Obszarów Wiejskich i Środowiska Urzędu Marszałkowskiego Województwa Świętokrzyskiego w Kielcach.

 
 
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Śniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy - Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio KielceŚniadanie w ogrodzie. Potrawy przygotował Bartosz Herbuś, szef kuchni Karczmy – Izby Dobrego Smaku w Hucie Szklanej u stóp Świętego Krzyża / Kamil Król / Radio Kielce
Tagi: KIELCEśniadanie w ogrodzie

CZYTAJ RÓWNIEŻ

Kierująca nie ustąpiła pierwszeństwa. Są poszkodowani

Kierująca nie ustąpiła pierwszeństwa. Są poszkodowani

2025-12-18
Agata Wojda zaskoczona po decyzji rady ws. budżetu

Agata Wojda zaskoczona po decyzji rady ws. budżetu

2025-12-18
Nie będzie sceny narodowej w Kielcach

Nie będzie sceny narodowej w Kielcach

2025-12-18
Święta w filmowym kadrze
ZDJĘCIA

Święta w filmowym kadrze

2025-12-18
Skazańcy wystawili jasełka i podzielili się opłatkiem
ZDJĘCIA

Skazańcy wystawili jasełka i podzielili się opłatkiem

2025-12-18
Było o budżecie, nie mniej o kulturze politycznej

Było o budżecie, nie mniej o kulturze politycznej

2025-12-18
Radni nie przyjęli projektu budżetu Kielc na 2026 rok!
ZDJĘCIA

Radni nie przyjęli projektu budżetu Kielc na 2026 rok!

2025-12-18
Finał Świętokrzyskiej Przedszkoliady

Finał Świętokrzyskiej Przedszkoliady

2025-12-18

ŚWIĘTOKRZYSKIE

Kierująca nie ustąpiła pierwszeństwa. Są poszkodowani

Agata Wojda zaskoczona po decyzji rady ws. budżetu

Nie będzie sceny narodowej w Kielcach

Święta w filmowym kadrze

Skazańcy wystawili jasełka i podzielili się opłatkiem

Było o budżecie, nie mniej o kulturze politycznej

Radni nie przyjęli projektu budżetu Kielc na 2026 rok!

Nowe mieszkania dla seniorów

Finał Świętokrzyskiej Przedszkoliady

Boże Narodzenie mroźne, ale z wyczekiwanym śniegiem

podcasty.radiokielce.pl
folkradio.pl

AKTUALNOŚCI

  • ŚWIĘTOKRZYSKIE
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
  • KULTURA
  • ZDROWIE
  • CO NA DROGACH
  • STREFA MUNDURU
  • GALERIE ZDJĘĆ
  • WIDEO
  • POGODA

WIADOMOŚCI LOKALNE

  • KIELCE
  • BUSKO-ZDRÓJ
  • JĘDRZEJÓW
  • KAZIMIERZA-WIELKA
  • KOŃSKIE
  • OPATÓW
  • OSTROWIEC-ŚWIĘTOKRZYSKI
  • PIŃCZÓW
  • SANDOMIERZ
  • SKARŻYSKO-KAMIENNA
  • STARACHOWICE
  • STASZÓW
  • WŁOSZCZOWA

RADIO KIELCE

  • RAMÓWKA
  • AUDYCJE RADIA KIELCE
  • KONTAKT
  • DZIENNIKARZE
  • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
  • PATRONATY RADIA KIELCE
  • STUDIO GRAM
  • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
  • ABONAMENT RTV
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
  • REGULAMIN KONKURSÓW
  • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
  • WARUNKI KORZYSTANIA
  • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
  • BIP

PORTALE RADIA KIELCE

  • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
  • FOLK RADIO
  • PODCASTY
  • POLACY RATUJĄCYCH ŻYDÓW
  • PROJEKT PRACA
  • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
logo300

Radio Kielce - największe radio w regionie świętokrzyskim.

ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce

tel. 41 363 05 00

radio@radiokielce.pl

101,4 MHz Świętokrzyskie
90,4 MHz Kielce
100,0 MHz Włoszczowa
215,072 MHz / KANAŁ 10D

OBSERWUJ NASZE PROFILE

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" S.A. 2025.
g-news logo
Brak wyników
Pokaż wszystko
  • ŚWIĘTOKRZYSKIE
    • REGION
    • KIELCE
    • BUSKO-ZDRÓJ
    • JĘDRZEJÓW
    • KAZIMIERZA WIELKA
    • KOŃSKIE
    • OPATÓW
    • OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
    • PIŃCZÓW
    • SANDOMIERZ
    • SKARŻYSKO-KAMIENNA
    • STARACHOWICE
    • STASZÓW
    • WŁOSZCZOWA
  • KRAJ / ŚWIAT
  • SPORT
    • KORONA KIELCE
    • INDUSTRIA KIELCE
  • KULTURA
    • WIADOMOŚCI
    • RECENZJE
    • REPORTAŻ W RADIU KIELCE
  • CO NA DROGACH
  • ZDROWIE
  • MULTIMEDIA
    • ZDJĘCIA
    • GALERIA KUBALSKI & TASZŁOW
    • WIDEO
    • PODCASTY
  • POGODA
  • PATRONATY RADIA KIELCE
  • PORTALE RADIA KIELCE
    • CENTRUM EDUKACJI MEDIALNEJ
    • FOLKRADIO
    • PODCASTY
    • PROJEKT PRACA
    • WIELKA LITERATURA W CYFROWYM ŚWIECIE
  • O NAS
    • RAMÓWKA
    • AUDYCJE
    • KONTAKT
    • DZIENNIKARZE
    • DZIAŁ PROMOCJI I MARKETINGU
    • STUDIO GRAM
    • HISTORIA POLSKIEGO RADIA KIELCE
    • WARUNKI KORZYSTANIA
    • REGULAMIN KONKURSÓW
    • ZASADY KAMPANII SPOŁECZNYCH
    • POLITYKA PRYWATNOŚCI
    • STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
    • ABONAMENT RTV
    • PROCEDURA ZGŁOSZEŃ WEWNĘTRZNYCH
    • BIP

Copyright © Polskie Radio Regionalna Rozgłośnia w Kielcach "Radio Kielce" SA 2025.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na ich używanie. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony Polityki prywatności.