Jak smacznie przygotować potrawy wielkanocne, czym zaskoczyć gości oraz jak udekorować świąteczny stół.
O tym w Radiu na każdą pogodę opowiedzą Urszula Chabel i Krzysztof Jonaszek z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Sandomierzu.
Jak smacznie przygotować potrawy wielkanocne, czym zaskoczyć gości oraz jak udekorować świąteczny stół.
O tym w Radiu na każdą pogodę opowiedzą Urszula Chabel i Krzysztof Jonaszek z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Sandomierzu.
Radio Kielce - największe radio w regionie świętokrzyskim.
ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce
tel. 41 368 12 00
fax. 41 344 65 44
radio@radiokielce.pl
101,4 MHz Świętokrzyskie
90,4 MHz Kielce
100,0 MHz Włoszczowa
215,072 MHz / KANAŁ 10D