Uczniowie szkoły rolniczej ze znanym kucharzem przygotowywali dania z dziczyzny
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sichowie Dużym (gm. Rytwiany) popularyzuje dania z dziczyzny. To pilotażowy projekt Ministerstwa Rolnictwa i ...
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sichowie Dużym (gm. Rytwiany) popularyzuje dania z dziczyzny. To pilotażowy projekt Ministerstwa Rolnictwa i ...
Kociołek, czyli jednogarnkowe danie z warzyw z dodatkiem kiełbasy – takie wyzwanie postawiły sobie w sobotę (20 maja) uczestniczki warsztatów ...
Placki po węgiersku przygotowali dziś (sobota, 18 marca) wspólnie uczestnicy warsztatów kulinarnych w Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury. W zajęciach ...
W Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury odbędą się dzisiaj (sobota, 18 marca) kolejne warsztaty kulinarne. Tym razem zainteresowani pod okiem ...
Podczas przygotowywania pączków, z ciastem trzeba się obchodzić cały czas delikatnie - to według instruktorki kulinarnej, Danuty Podrazy z "Dworku ...
W Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury odbyły się kolejne warsztaty tradycyjnej kuchni. Ze względu na zbliżające się święta uczestnicy spotkania ...
Domową kiełbasę przygotowywano w sobotę (3 grudnia) na warsztatach kulinarnych w Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury. Propozycja spotkała się z ...
Kolejne warsztaty kulinarne w Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury. Tym razem będzie można nauczyć się wyrabiania swojskiej kiełbasy. Jak powiedziała ...
Sobotnie popołudnie w Sandomierzu można spędzić na wspólnym przyrządzaniu galantyny. W Dworku Koćmierzów Sandomierskiego Centrum Kultury odbędą się kolejne warsztaty ...
Banosz, czyli kasza kukurydziana z zasmażką, kotlety z kaszy gryczanej i mielonego mięsa, parzybroda i faszerowane jajka, to potrawy, które ...
ul. Radiowa 4, 25-317 Kielce
tel. 41 368 12 00
fax. 41 344 65 44
radio@radio.kielce.pl
Obserwuj nasze profile: